Agios Nikitas Villas

Boek nu de Agios Nikitas Villas in de regio Lefkas voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Agios Nikitas Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Agios Nikitas en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Agios Nikitas Villas

Na het dorpje Agios Nikitas is het nog 1,2 kilometer bergopwaarts richting mijn thuis voor deze week: Agios Nikitas Villas. Oftewel: de twaalf sfeervolle villa’s van mijn goede vrienden Irini en Andreas!

Na mijn aankomst en een ouzo later, besluiten we een wandeling te maken langs hun twaalf domeinen. Even later blijft Andreas stilstaan. ‘Welke van de twaalf?’ Andreas lacht en ik kijk hem vragend aan. ‘In welke wil je verblijven?’ Ik heb geen idee, bedenk ik me, ze zijn echt allemaal even mooi. ‘Kies een getal’ en hij doet zijn handen achter zijn rug. Ik twijfel. ‘Vijf!’ en stiekem vind ik het toch een beetje spannend. Andreas juicht en maakt een ‘volg mij’- gebaar waarop ik nog nieuwsgieriger achter hem aanloopt. ‘Myrtia, aangenaam’ en hij wijst trots richting de villa. Myrtia is namelijk een van de twaalf.

Als Andreas even later mij de sleutel overhandigt en me vooral op het hart drukt nog even langs te komen voor tips in de buurt, onderbreek ik hem. ‘Dus nummer vijf was goed geantwoord?’ Andreas lacht. ‘Alles was goed geweest!’

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Agios Nikitas
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Agios Nikitas Villas
Agios Nikitas Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart