Cayo Exclusive Resort & Spa

Boek nu de Cayo Exclusive Resort & Spa in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Cayo Exclusive Resort & Spa Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Elounda en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Cayo Exclusive Resort & Spa

Ik houd van luxe, maar ik vind duurzaamheid ook belangrijk. En laten deze twee elementen nu prachtig samenkomen in Cayo Exclusive Resort & Spa. Een uniek vakantieadres op Kreta waar ik erg gecharmeerd van ben. Daarbij geniet je hier ook nog van de prachtige architectuur en een betoverend uitzicht: door de ligging op de heuvel kijk je zo op het eiland Spinalonga.

Zoek je een eco-vriendelijke plek met een hoog verwengehalte? Breng dan hier je vakantie door. De beroemde Italiaanse ontwerper Gian Paolo Venie heeft hier op milieuvriendelijke wijze een eclectische inrichting gerealiseerd. Het is prach-tig! Je ziet een mix van moderne en traditionele elementen en een ultramodern warmteterugwinningssysteem. Genieten op een verantwoorde manier klinkt toch als muziek in de oren? Beleef ook de rust, de privacy en de luxe van een eigen zwembad. Bezoek de wellness en laat je smaakpapillen prikkelen in een van de vier restaurants. Je hoeft de deur niet uit op een plek als deze. Wel op ontdekking? Bezoek dan jetset dorp Elounda en de mooiste stranden van het eiland.

  • Accommodatie: Hotel
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Elounda
  • Omgeving: afstand tot strand circa 300 meter

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Cayo Exclusive Resort & Spa
Cayo Exclusive Resort & Spa

Tags:

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo