31 Blue Ionian Villas

Boek nu de 31 Blue Ionian Villas in de regio Lefkas voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar 31 Blue Ionian Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Apolpena en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de 31 Blue Ionian Villas

Liggend aan mijn privézwembad voel ik mij de koning te rijk! De 31 Blue Ionian Villas hebben dan ook een unieke ligging. Doordat je boven op een heuvel zit, geniet ik iedere dag van een panoramisch uitzicht op de stad Lefkada, de jachthaven en het Gira-strand.

De luxe 31 Blue Ionian Villas liggen in het noorden van het Griekse eiland Lefkas. Dat eigenaren Dimitros en Anastais een goede smaak hebben, zie je meteen. Kijk maar naar de mooie materialen, het frisse kleurgebruik en de comfortabele meubels. Hier ga je een ontspannen vakantie tegemoet. Het zwembad met daaromheen de ligbedden is de ideale plek om een hele middag te zonnebaden, maar je moet ook zeker de omgeving ontdekken. De spierwitte stranden met de azuurblauwe zee zijn het bezoeken meer dan waard!

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Apolpena
  • Omgeving: afstand tot strand agios ioannis circa 4 kilometer: kathisma circa 14 kilometer

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

31 Blue Ionian Villas
31 Blue Ionian Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo