Askelinos Villas

Boek nu de Askelinos Villas in de regio Karpathos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Askelinos Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Amopi en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Askelinos Villas

Wanneer ik arriveer bij Askelinos Villas ben ik sprakeloos. Soms zijn er van die speciale adresjes die al je verwachtingen overtreffen. Wat een juweeltje! Nadat ik mijn auto geparkeerd heb, loopt eigenaar Antonios met mij mee naar mijn villa. Na jaren te gewerkt te hebben in het familiehotel in Pigadia, besloot Antonios voor zichzelf te beginnen. Op het mooie landgoed van de familie, dat vol staat met olijfbomen en een waanzinnig uitzicht biedt op de baai van Amopi, ontwierp hij Askelinos Villas.

Als ik me omdraai, vang ik een glimp op van het interieur van de villa. Mijn villa is ruim, licht en comfortabel ingericht. Ik moet even bijkomen van de gedachte dat al deze luxe helemaal van mij is de komende dagen. Ik neem me voor om morgen te gaan snorkelen bij één van de 3 strandjes van Amopi, maar eerst ga ik nog even genieten van de rust in mijn eigen villa met eigen zwembad. Één ding is zeker, deze plek ga ik niet snel vergeten!

 • Accommodatie: Villa
 • Aantal sterren: 4 sterren
 • Plaats: Amopi
 • Omgeving: afstand tot strand: maximaal 300 meter

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Askelinos Villas
Askelinos Villas
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart