El Camino Villas

Boek nu de El Camino Villas in de regio Lefkas voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar El Camino Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Tsoukalades en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de El Camino Villas

Plons. Zodra ik boven kom, voel ik het verfrissende windje dat altijd rond de villa’s van El Camino Villas waait. Ik ga langs de kant van mijn privézwembad zitten en kijk eens goed om me heen. Voor me uit zie ik niks anders dan olijfbomen en in de verste glinstert de zee. Het geeft me een gevoel van vrijheid en ik ben even alleen op de wereld. Net als mijn huis, Villa Livas, hebben ook de vijf andere villa’s een eigen zwembad én een terras en tuin om privé te barbecueën.

Toen ik vanochtend eigenaresse Lamprini op mijn terras uitnodigde voor een kopje koffie, vertelde ze dat ze haar inspiratie uit de Malediven haalde. Vooral het idee van de buitenbadkamers kwam daar vandaan. Ook alle materialen waarmee de villa’s gebouwd zijn, zijn nergens anders op het eiland Lefkas te vinden. Elke villa heeft een eigen kleur en naam gekregen. “Gebaseerd op de verschillende bekende winden”, lacht Lamprini.

Terwijl ik daaraan denk, voel ik weer het verfrissende windje hier aan het zwembad. Ik kijk naar het glinsterende, blauwe water. Het nodigt uit tot nog een duik, dus knijp ik mijn neus dicht en laat me vallen. Plons!

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Tsoukalades
  • Omgeving: afstand tot strand circa 900 meter (kiezelstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

El Camino Villas
El Camino Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart