Grantzaos Villas

Boek nu de Grantzaos Villas in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Grantzaos Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Agios Sostis en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Grantzaos Villas

De zuidkant van Zakynthos is het meest bezochte gebied van het eiland. Met name in de zomermaanden vind je er volle terrassen en drukbevolkte stranden. Niet direct mijn favoriete vakantiebestemming, dacht ik na een dag in het bekende stadje Laganas. Maar even ten westen van Laganas stuitte ik op een heel andere kant van het eiland: Agios Sostis.

Vier eeuwen geleden zorgde Moeder Natuur voor opschudding op Zakynthos: door een aardbeving brak een stukje eiland af, waardoor even ten westen van Laganas een nieuwe eilandje ontstond.

De kleine kustplaats Agios Sostis dankt haar naam aan dit ‘nieuwe’ eiland, dat sinds haar ontstaan onbewoond gebleven is. Agios Sostis is de ideale uitvalsbasis voor mensen zoals ik. Mensen die niet willen kiezen, maar op vakantie alles willen: de gezelligheid van de Griekse gastvrijheid en de schoonheid en rust van de natuur.

Tijdens mijn verblijf in de Grantzaos Villas vond ik wat ik had gezocht. In deze idyllische omgeving vol olijfboomgaarden en wilde bloemen, kun je bijna niet geloven dat Zakynthos’ belangrijkste toeristische trekpleisters op slechts een paar kilometer afstand liggen. Zeker tijdens de urenlange strandwandelingen die met name ‘s ochtends vroeg en bij zonsondergang adembenemende uitzichten opleveren. In de Grantzaos Villas kun je genieten in alle rust: als op een onbewoond eiland.

 • Accommodatie: Appartement
 • Aantal sterren: 4 sterren
 • Plaats: Agios Sostis
 • Omgeving: afstand tot strand circa 300 meter (kiezelstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Grantzaos Villas
Grantzaos Villas
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart