Kappa Luxury Villas & Suites

Boek nu de Kappa Luxury Villas & Suites in de regio Chalkidiki voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Kappa Luxury Villas & Suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Paliouri en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Kappa Luxury Villas & Suites

“Kom Eliza, ik zal je laten zien dat Kassandra ook plekken heeft waar je kan ontsnappen aan de drukte.” Georgios houdt de autodeur voor me open. We hebben twee dagen doorgebracht in Thessaloniki. Ik heb er mijn ogen uitgekeken en vooral genoten van het eten. Maar na deze grote stad ben ik toe aan rust. En Georgios beloofde mij dat zo’n plek hier op minder dan 2 uur rijden te vinden is.

Ik ben blij dat Georgios achter het stuur zit, want ik kan mijn ogen niet op de weg houden. Er is zoveel moois te zien! We stoppen onderweg even bij Nea Potidea, het kustplaatsje dat ook wel de Poort van Kassandra wordt genoemd. “Ik laat je zoveel mogelijk zien Eliza, want als we straks bij onze bestemming zijn wil je daar niet meer weg!”

Nu ben ik helemaal nieuwsgierig! En zodra we aankomen bij Kappa Villas & Suites weet ik het meteen: hier wil ik inderdaad blijven. Mijn suite heeft een privézwembad en de inrichting is modern en luxe. “En als je even genoeg hebt van het zwembad, sta je binnen enkele stappen met je voeten in de zee.” Stilletjes kijk ik om me heen. We zijn echt ontsnapt aan alle drukte, precies zoals Georgios had beloofd.

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Paliouri
  • Omgeving: afstand tot strand circa 200 meter (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Kappa Luxury Villas & Suites
Kappa Luxury Villas & Suites

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart