Loutra Resort

Boek nu de Loutra Resort in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Loutra Resort Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Loutra en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Loutra Resort

Hoe vaak ben ik al op Kreta geweest? Ik ben inmiddels de tel kwijtgeraakt. Maar dat het nooit gaat vervelen, besef ik op het balkonnetje van mijn nieuwste ontdekking. Zo ver ik kan zien, liggen er olijfgaarden rond mijn logeeradresje. Ik hoor niets anders dan het geritsel van de kleine blaadjes die meedeinen op de wind. Het brengt me helemaal tot rust.

Toen ik hier vanmiddag aankwam was ik rond aan het rijden door dit prachtige gebied. Ineens verschenen er licht roze appartementen. Ik moest even knipperen met mijn ogen om zeker te weten dat ik het goed zag. Dit had ik hier niet verwacht! De huizen zijn prachtig gelegen en zijn comfortabel ingericht. Meteen liep ik vol enthousiasme naar de receptie. De vriendelijke dame vertelde me dat er nog een plekje was.

Dus nu zit ik hier op mijn balkon. Het frisse briesje verraadt dat de zee dichtbij is. Ik zucht van geluk. Op Kreta heb je echt alles. Misschien dat het daarom nooit gaat vervelen. Morgen pak ik de fiets naar het strand. Ik twijfel nog of ik souvlaki of gyros ga eten bij een van de leuke restaurantjes…

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Loutra
  • Omgeving: afstand tot strand circa 4

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Loutra Resort
Loutra Resort

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart