Monolithia Traditional Houses

Monolithia Traditional HousesBoek nu jou Griekenland vakantie naar Monolithos online. Je kan deze bestemming nu al boeken vanaf per persoon met Eliza was Here.

Als ik de pas gerenoveerde kamers van Monolithia Traditional Houses zie, snap ik gelijk waarom eigenaresse Vasilis zo trots is. Mijn frisse, modern ingerichte kamer is van alle gemakken voorzien en als ik naar buiten kijk zie ik de felblauwe zee. Vasilis vertelde mij dat ze graag de beste ervaring wilt bieden aan de bezoekers van Santorini, weg van het wat drukkere gedeelte. Bij Monolithia Traditional Houses geniet ik van de rust en val ik in slaap met het geluid van de zee op de achtergrond. Wegdromend bij deze gedachten kijk ik tevreden om mij heen. Ik zie Vasilis voorbij lopen en complimenteer haar nogmaals met deze prachtige plek.

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Tags:

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter