Nama Seaside Villas

Boek nu de Nama Seaside Villas in de regio Parga voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Nama Seaside Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Kanali en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Nama Seaside Villas

Ik denk dat ik inmiddels al honderd foto’s heb gemaakt van de Nama Seaside Villas in Preveza, maar dit plekje is ook zo fotogeniek! Heb je dat uitzicht op Ionische Zee al gezien?

Je vindt de luxe Nama Seaside Villas op Kanali Beach in Preveza, een kustplaats in het westen van Griekenland. Het complex bestaat uit vier villa’s en die kleinschaligheid zorgt voor veel rust en privacy. Stap naar binnen en je zult zien dat de villa’s aan de binnenkant net zo mooi zijn als van buiten. Bij de inrichting is namelijk gekozen voor een minimalistisch design met aardse kleuren; helemaal in harmonie met de natuur rondom de villa’s heen. Na een koele nacht is het hemels om de deuren naar de tuin te openen en het zonlicht binnen te laten. Zoek een plekje op het terras, of neem een duik in je privézwembad. Dat is pas lekker wakker worden! Wandel naar het zandstrand van Kanali of bezoek het oude centrum van Preveza en laat je verdwalen door de smalle straatjes met statige herenhuizen uit de 19e eeuw. Als de avond valt, kun je aanschuiven bij één van de gezellige restaurantjes in het dorp, maar je kunt ook zelf de barbecue aansteken bij de villa. Met een adembenemende zonsondergang op de achtergrond, is het iedere avond feest!

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Kanali
  • Omgeving: aan het strand (zandstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Nama Seaside Villas
Nama Seaside Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart