Olympus Villas

Boek nu jouw vakantie naar Olympus Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Agios Panteleimonas en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Olympus Villas

Een eigen huisje in Griekenland, daar heb ik altijd al van gedroomd. En dan het liefst zo’n plekje als Olympus Villas, dat omringd wordt door natuur en een fijne tuin. Terwijl ik bij het zwembad lig geniet ik extra en besluit ik spontaan wat langer te blijven. Het is hier zo ontspannen en ik ben nog lang niet uitgekeken in de omgeving…

Dit heerlijke adresje ligt in Pieria. Een gebied in Noord-Griekenland dat ik pasgeleden heb ontdekt. Het is onderdeel van het Griekse district Macedonië en heeft de meest prachtige stranden. Vanuit de villa wandel je er zo naartoe. En het mooie is: soms, als je geluk hebt, is het zelfs van jou alleen. Ook is dit gebied geliefd om zijn wandel- en fietsroutes en historische overblijfselen. Er is genoeg te zien, dus pak de fiets mee die tot je beschikking staat en ga op ontdekking. Wat ook fijn is: alle hulp die er voor handen is. Laat eens een privéchef voor je koken of ga samen een avond uit en laat een oppas komen om op de kids te passen. Dit wordt sowieso genieten!

 • Accommodatie: Villa
 • Aantal sterren: 4 sterren
 • Plaats: Agios Panteleimonas
 • Omgeving: afstand tot strand circa 150 meter (kiezelstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart