Tramonto Suites

Boek nu de Tramonto Suites in de regio Kefalonia voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Tramonto Suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Matzavinata en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Tramonto Suites

Tijdens mijn wandeling door de heuvels van Matzavinata word ik overladen door de eilandschatten van Kefalonia. De ongerepte heuvels, idyllische stranden en uitgestrekte bloemenvelden laten mijn gedachten afdwalen. Dit stukje natuurschoon heeft zojuist mijn hart veroverd!

Na een tijdje zie ik een prachtig stenen huis in Venetiaanse stijl verschijnen. Een aardige Griek komt op me aflopen en stelt zich voor als Leonidas, de eigenaar van Tramonto Suites. We raken aan de praat en hij vertelt vol liefde over zijn leven, over de Italiaanse invloeden, maar vooral over ‘zijn’ eiland, Kefalonia. Zijn warme verhaal laat mij besluiten dit eiland nog niet te verlaten. “Kom, ik heb een prachtige overnachtingsplek voor je!”

Voor ik het weet drinken we samen met zijn zus Angelica op mijn balkon een glas wijn. Ik voel geluk in mij opborrelen. Er is alleen nog één ding wat ik mij afvraag. “Waarom de naam Tramonto?” Angelica kijkt me glimlachend aan. “Tramonto betekent rust en stilte, en in het Italiaans zonsondergang. Wacht maar tot de zon zakt, dan weet je precies waarom dit de beste naam is voor deze plek!”

Tevreden zak ik onderuit. Soms moet je gewoon je gedachten af laten dwalen, dan kom je vanzelf op de allermooiste plekjes.

 • Accommodatie: Hotel
 • Aantal sterren: 4 sterren
 • Plaats: Matzavinata
 • Omgeving: afstand tot strand circa 400 meter (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Tramonto Suites
Tramonto Suites
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart