Volta Suites & Villas

Boek nu de Volta Suites & Villas in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Volta Suites & Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Kato Gouves en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Volta Suites & Villas

Uitzicht over zee, een authentieke charme in combinatie met een hip interieur, een fijne en intieme sfeer. Bij mijn nieuwe ontdekking Volta Suites and Villas is het allemaal aanwezig. Maar dat niet alleen. Tijdens mijn verblijf valt het vooral op dat je hier als vriend wordt verwelkomd. Er hangt een fijne, laagdrempelige sfeer, maar wel met oog voor de wensen van iedere gast.

Volta Suites and Villas is een ware Griekse schoonheid; de villa’s zijn gebouwd met beroemde lokale stenen uit de Milatos-groeve en er is een heerlijke tuin vol met kruiden en kleurrijke bougainville. Ook is er een zwembad en een barbecuegelegenheid, waar je zelf verse lamskoteletjes kunt klaar maken. Klinkt heerlijk, nietwaar? Ga je toch liever lekker een avondje uit? Dan loop je zo naar de tavernes is het centrum. Overigens loop je ook in no time naar het strand en er zijn allerlei leuke plaatsjes in de buurt te bezoeken.

 

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Kato Gouves
  • Omgeving: afstand tot strand circa 350 meter

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Volta Suites & Villas
Volta Suites & Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo