Afentiko Pigadi

Boek nu de Afentiko Pigadi in de regio Peloponnesos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Afentiko Pigadi Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Methoni en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Afentiko Pigadi

Mijn voeten worden één met de aarde, mijn ademhaling is rustig en mijn houding is actief. In mijn gedachte tel ik tot drie en dan open ik mijn ogen. De prachtige omgeving van Afentiko Pigadi verbaast me elke keer weer. Omringd door de olijfbomen volg ik een yogales op het grote yogaplatform in de tuin. In de verte is de azuurblauwe Ionische zee te zien. De zee is net zo rustig en kalm als ik vandaag.

Puur is het juiste woord voor het gevoel dat ik ervaar bij Afentiko Pigadi. De villa’s lijken op te gaan in het landschap van Peloponnesos, doordat ze zijn gebouwd met stenen uit de omgeving. Afentiko Pigadi heeft meerdere villa’s waar je heerlijk tot rust kunt komen. In de tuin loop ik langs het ruime zwembad omringd met sinaasappel- en citroenboompjes. Onderweg naar mijn villa word ik verrast door de geuren van lavendel, tijm en oregano.

Aangekomen in mijn villa maak ik een ontbijtje in het keukentje. Ik plof neer op de witte bank en geniet van het mooie interieur in de villa. De witte details gecombineerd met natuurlijke tinten hebben een frisse en ontspannen uitstraling. Vanmiddag ga ik met de fiets naar strand. Ik vind het hier heerlijk.

 • Accommodatie: Aparthotel
 • Aantal sterren: 4 sterren
 • Plaats: Methoni
 • Omgeving: afstand tot strand circa 2000 meter (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Afentiko Pigadi
Afentiko Pigadi
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart