Camvillia Hotel

Boek nu de Camvillia Hotel in de regio Peloponnesos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Camvillia Hotel Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Vounaria en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Camvillia Hotel

Ik heb inmiddels al een dekentje over me heen getrokken, omdat het wat fris is geworden. Toch kan ik mezelf niet overhalen om op te staan. De loungebank bij het prachtig verlichte zwembad zit nog veel te lekker! Ik ben te gast bij Camvillia Hotel, een luxe en modern boetiekhotel.

‘Ik heb de afgelopen dagen een tocht gemaakt door de streek Messinia. Je weet niet wat je ziet!’ Johan, één van de hotelgasten, vertelt enthousiast over zijn belevenissen. ‘Je hebt hier prachtige kastelen om te bezoeken, zoals die van Koroni, Methoni en Pylos. Het hoogtepunt van de tocht was de schildpad die eieren legde bij het strand van Kyparissia!’

Pas rond middernacht staat iedereen op om terug te gaan naar zijn kamer. Maar voordat ik echt mijn ogen dicht doe, plof ik nog neer op de schommelstoel in mijn kamer. Snel schrijf ik de belevenissen die ik vanavond heb gehoord op, want dit wil ik ook allemaal zien!

  • Accommodatie: Hotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Vounaria
  • Omgeving: afstand tot strand circa 850 meter (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Camvillia Hotel
Camvillia Hotel

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo