Aithra Country House

Boek nu de Aithra Country House in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Aithra Country House Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Agia Marina en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Aithra Country House

De groene omgeving rondom Aithra Country House lijkt eindeloos. Glimlachend geniet ik van een prachtig panoramisch uitzicht over het eiland Zakynthos; mijn geliefde eiland in de Ionische Zee. Beter kan deze vakantie niet beginnen.

Toen ik aan kwam rijden, wist ik het al. Dit is een huis met een mooie geschiedenis en ik kan niet wachten om er meer over te horen. Ik maak kennis met de eigenaren Petros en zijn vrouw Maria en mijn vermoeden klopt. Dit country house werd gebouwd in de jaren ’50 en is al 5 generaties in de familie van Petros. “Nadat ik het huis van mijn moeder erfde is het verschillende keren gerestaureerd, uitgebreid en gerenoveerd.” vertelt Petros mij.

Het is een warme dag en het zwembad ligt er uitnodigend bij. Hier ga ik zo een verfrissende duik in nemen! Terwijl ik geniet van een koud drankje op het terras vertelt Petros verder. “Mijn grootmoeder werd 104 jaar oud. Ze deelde de meest geweldige oude verhalen en haar authentieke recepten. Haar dialect was oud Zakynthiaans met veel Italiaanse en vooral Venetiaanse invloeden. Fantastisch vond ik dat en ik ben dan ook trots dat ik de traditie van mijn familie mag delen met onze gasten.”

Al snel krijg ik een rondleiding door het hele huis. “Kijk Eliza, dit is de woonkamer met schuifdeuren die uitkomen op een fijn balkon.” Direct zet Maria de deuren open zodat ik zelf kan bewonderen hoe mooi het hier is. Er zijn maar liefst drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime keuken. De sfeervolle inrichting is geïnspireerd op de zomer en ik kom direct in de vakantiestemming. Wat fantastisch dat ik hier een paar dagen ga verblijven.

 • Accommodatie: Villa
 • Aantal sterren: 4 sterren
 • Plaats: Agia Marina
 • Omgeving: afstand tot strand alikanas circa 9 kilometer: akykes circa 8

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Aithra Country House
Aithra Country House
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart