Almyra boutique suites

Boek nu de Almyra boutique suites in de regio Karpathos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Almyra boutique suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Finiki en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Almyra boutique suites

Toen ik vanmorgen wakker werd, heb ik meteen de deuren naar mijn terras geopend en een paar tellen later lag ik al in mijn prachtige, eigen zwembad. Heerlijk! Ik kan me geen betere manier voorstellen om mijn dag te beginnen. Dat ga ik deze vakantie zoveel vaker doen!

Dit beeldschone adresje ligt in Finiki, aan de westkust van Karpathos. Een plek niet ver van alle paradijselijke stranden en op slechts een half uurtje rijden van de sfeervolle hoofdstad.  Vanuit hier kun je ook mooie uitstapjes maken naar pittoreske bergdorpjes. Maar lekker even nietsdoen, is op een plek als deze ook zeker geen straf! Geniet van een verfrissende duik met de zee op de achtergrond, nestel je in een comfortabel ligbed met een spannend boek en een lekker drankje. En als je zin hebt in een typisch Griekse maaltijd loop je naar de baai beneden. In het sfeervolle haventje van Finiki, bij Finiki Mama Cuisine eet je de lekkerste verse vis!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Finiki
  • Omgeving: afstand tot strand circa 50 meter (ligstoelen

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Almyra boutique suites
Almyra boutique suites

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo