Appartementen Azzure Vista

Boek nu de Appartementen Azzure Vista in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Appartementen Azzure Vista Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Vassilikos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Appartementen Azzure Vista

Vandaag was een dag uit duizenden, beter had ik mijn vakantie op het Griekse eiland Zakynthos niet kunnen beginnen. Petros, de eigenaar van Appartementen Azzure Vista, nam mij mee op snorkeltocht. Ik zag kleurrijk koraal en allerlei soorten vissen, ik heb zelfs met zeeschildpadden gezwommen. Wat een bijzondere beestjes! Ik had niet verwacht dat de onderzeewereld zo indrukwekkend kon zijn.

Petros droomt al sinds dat hij kind is ervan om reizigers de schoonheid van Zakynthos te laten ontdekken. Nu al die jaren later is zijn droom uitgekomen: Petros runt zijn eigen vakantieverblijf op Zakynthos en vertelt zijn gasten graag over zijn favoriete plekjes op het eiland en de beste plekken onder water.

Na het snorkelen trek ik mij terug in mijn moderne appartement. Hier kom ik helemaal tot rust! In de ruime keuken stond bij aankomst een mandje vol traditionele producten. Appartementen Azzure Vista is gelegen op een fijne plek, vanaf waar je op je eigen houtje het eiland kunt ontdekken. Vanavond ga ik een hapje eten bij het restaurantje van Petros, Adonis bij Dafni Beach. Maar eerst geniet ik van de laatste zonnestralen die schijnen op mijn eigen balkonnetje en de traditionele producten die Petros voor mij in de keuken klaar gelegd heeft. Wat ben ik toch een bofkont!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Vassilikos
  • Omgeving: afstand tot strand circa 2 kilometer (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Appartementen Azzure Vista
Appartementen Azzure Vista

Tags:

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo