Appartementen Lofos Soilis

Boek nu de Appartementen Lofos Soilis in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Appartementen Lofos Soilis Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Tragaki en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Appartementen Lofos Soilis

Samen met eigenaren Petros en Vassilis ben ik neergestreken op het terrasje van hun trots: Lofos Soilis. Dit prachtige plekje ligt op de groene heuvel in Tragaki bij Zakynthos-stad en is al generaties lang in het bezit van de familie Pomoni-Soili. Petros en Vassilis vertellen mij honderduit over de rijke geschiedenis van Lofos Soilis.

“Jaren geleden heeft mijn grootvader een huis voor zijn familie op de heuvel gebouwd. Helaas is deze door een verwoestende aardbeving volledig ingestort” vertelt Petros. Het gebied werd doorgegeven aan zijn zoon Georgis en kwam uiteindelijk bij zijn zoons Petros en Vasillis terecht. Zij hebben jaren na de aardbeving besloten het huis op dit mooie plekje weer op te bouwen en hebben er prachtige appartementen van gemaakt. Vol bewondering luister ik naar hun verhaal en kijk ik rond.

Er heerst een gevoel van rust en romantiek en de groene omgeving is in harmonie met de helderblauwe zee die ik in de verte zie liggen. “Wist je dat onze familie ook een restaurant aan het strand heeft?” vraagt Vasillis mij. “Laten we daar vanavond een hapje eten!” Ik kan niet wachten, wat een heerlijke tijd ga ik hier beleven…

 • Accommodatie: Appartement
 • Aantal sterren: 3 sterren
 • Plaats: Tragaki
 • Omgeving: afstand tot strand circa 900 meter (zandstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Appartementen Lofos Soilis
Appartementen Lofos Soilis
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart