Appartementen Veranda Rossa

Boek nu de Appartementen Veranda Rossa in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Appartementen Veranda Rossa Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Rethymnon en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Appartementen Veranda Rossa

Met een kaart in de hand struin ik door de prachtige authentieke straatjes van Rethimnon. Het oude deel van deze kuststad op Kreta heeft mijn hart gestolen. Het bruist er van de gezelligheid, er is altijd wat te doen en je waant je hier tijdens een vakantie écht in het authentieke Griekenland. Plots sta ik voor een knalrood geverfde muur met een grote houten poort. Dit kan niet missen: hierachter moeten de Appartementen Veranda Rossa liggen!

Het gebouw van Veranda Rossa kent een levendige geschiedenis; zo was het ooit eigendom van een welgestelde Ottomaan. De Ottomaanse invloeden zijn nog goed te zien; de Turkse put in de binnenplaats, de oude houtoven en de stenen bogen. De eigenaren hebben hun best gedaan het gebouw in ere te herstellen en ook de inrichting is een knipoog naar de Ottomaanse tijd: mozaïek-tegeltjes, gekleurde en gepleisterde muren met bloemen versierde wasbakken. Op elke hoek van de kamer zou je een perfecte foto kunnen nemen. Ik bedenk me gelijk wat ik zo kan gaan doen; zal ik een duik nemen in het helderblauwe water en daarna relaxen op het strand of toch eerst lunchen bij een taverna? Waar ik ook heenga, ik neem sowieso mijn camera mee; want deze plek is te mooi om niet vast te leggen!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Rethymnon
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Appartementen Veranda Rossa
Appartementen Veranda Rossa

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart