Maison Dalidaz

Boek nu de Maison Dalidaz in de regio Santorini voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Maison Dalidaz Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Vothonas en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Maison Dalidaz

Terwijl ik binnenloop bij Maison Dalidaz, moet ik mijzelf even in m’n arm knijpen. Is dit een droom of is dit een van mijn meest bijzondere ontdekkingen ooit? Ik bedoel, veel verblijven op Santorini zijn uniek, maar dit is van een heel andere orde. Maison Dalidaz is niet zomaar een hotel op een berg. Dit is een super-de-luxe verblijf in een berg. Of eigenlijk een grotwoning.

Dit adresje is genesteld in de kloof van het dorp Vothonas en bestaat verder nog uit twee traditionele woningen die volledig zijn gerenoveerd. Authentieke details en grotachtige vormen zijn nog overal zichtbaar. Net als lichte kleuren en een minimalistische vormgeving. Hoe bijzonder is dat? Op deze unieke plek geniet je vooral van de rust en van elkaar. Zin om lekker te ontspannen? Neem dan van een verkoelende duik in het zwembad of boek een massage en laat kundige handen je in de relaxmodus brengen. Tot slot bevind je je op Santorini. Een vulkaaneiland met bijzondere stranden. De mooiste liggen in het oosten en zijn een autoritje meer dan waard!

 • Accommodatie: Aparthotel
 • Aantal sterren: 5 sterren
 • Plaats: Vothonas
 • Omgeving: afstand tot strand circa 5 kilometer

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Maison Dalidaz
Maison Dalidaz
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart