Archontiko Koutsis

Boek nu de Archontiko Koutsis in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Archontiko Koutsis Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Agrilia en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Archontiko Koutsis

Al op de eerste dag van mijn verblijf voelde ik dat er iets anders dan anders was. De drie huisjes van Archontiko Koutsis hadden iets bijzonders. Alsof deze pas gebouwde huisjes een veel ouder verleden hadden. Eigenaar Kostas begon te glimmen toen ik hem voorzichtig vroeg het verhaal achter dit adresje en begon vol trots te vertellen over zijn levenswerk.

Eeuwenlang al is het land in handen van de familie van Kostas. Als kleine jongen kwam hij er vaak op bezoek bij zijn overgrootvader. Tot de aardbeving van 1953, toen honderden huizen op het eiland onherstelbaar werden verwoest. Zo ook het bezit van Kostas’ familie: niets was er over. Decennia lang lag het landgoed er verlaten bij.

Toen Kostas enkele jaren geleden de kans kreeg om een luxe vakantieverblijf op te starten, hoefde hij niet lang na te denken. Op het landgoed van zijn voorvaderen heeft hij drie huisjes gebouwd, precies zoals hij zich kon herinneren uit zijn kinderjaren. Met alle mogelijke moderne voorzieningen, maar de details zijn allemaal even authentiek: de natuurlijke materialen, de kleuren, de speciaal op maat gemaakte meubelen. Die Kostas heeft het maar goed voor elkaar: in zijn villa’s laat hij de gelukkigste jaren uit zijn jeugd herleven.

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Agrilia
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1000 meter (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Archontiko Koutsis
Archontiko Koutsis

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart