Aria Villa

Boek nu de Aria Villa in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Aria Villa Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Agios Nikolaos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Aria Villa

Als je net als ik gek bent op authentieke plekjes dan weet ik zeker dat Aria Villa op Zakynthos bij je in de smaak valt. Dit plekje, in het noorden van het eiland, loopt namelijk over van charme en heeft een uitzicht waar je hart een sprongetje van maakt. Voor je zie je het glinsterende water van de Ionische Zee, achter je de ruige bergen.

Het interieur van de villa is een mix van hedendaags comfort, vintage vondsten en natuurlijke elementen, waaronder de indrukwekkende rotspartijen. Verder is er een zwembad met genoeg ligbedden voor iedereen, heerlijk voor ontspannen dagen onder de Griekse zon. Ook is er een speciale eethoek ingericht mét buitenkeuken. Wat staat er bij jou op het menu? Gegrilde pulpo, zeebaars of lamskoteletjes? Natuurlijk kun je buiten de villa net zo lekker eten. In Agios Nikolaos op 3 km afstand, barst het van de leuke tavernes!

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Agios Nikolaos
  • Omgeving: afstand tot centrum: circa 3 kilometer

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Aria Villa
Aria Villa

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart