Arpathea Villas

Boek nu de Arpathea Villas in de regio Karpathos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Arpathea Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Finiki en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Arpathea Villas

De zon gaat al bijna onder als ik samen met eigenaren Giannis en Maria plaatsneem bij mijn privézwembad. “Vanaf je terras heb je hoe dan ook een mooi uitzicht, maar vooral het gouden uur mag je niet missen!” vertelde Giannis toen ik vanmiddag aankwam bij Arpathea Villas.

Het echtpaar is hier op het eiland opgegroeid en later naar het vasteland verhuisd. Maar het vrije gevoel waar ze op Karpathos zo bekend mee waren, mistten ze in de grote stad. Op een dag hadden ze genoeg van de heimwee en besloten terug te keren naar het eiland.

“Wanneer je je zo thuis voelt op een plek, wil je dat gevoel het liefst met iedereen delen. Voor ons was er geen betere manier om dat gevoel te uiten, dan door Arpathea Villas te beginnen”, vertelt Maria. De ondergaande zon heeft alles inmiddels goud gekleurd. Terwijl ik geniet van het uitzicht kijk ik om me heen. Hoewel ik hier nog maar een paar uur ben, snap ik precies welk gevoel Giannis en Maria bedoelden. Dit bijzondere plekje voelt als een thuis!

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Finiki
  • Omgeving: afstand tot strand circa 200 meter

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Arpathea Villas
Arpathea Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo