Estrella Villas

Boek nu de Estrella Villas in de regio Rhodos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Estrella Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Lardos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Estrella Villas

Dromerig wandel ik door de tuin met weelderige bloemen en schaduwplekjes. Wat is het hier een paradijsje! “Eliza, je hebt de fruitbomen ontdekt zie ik”, hoor ik Kostas zeggen. Glimlachend staat hij achter mij op mij te wachten. “Jeetje, je liet mij schrikken! Ik was net de omgeving aan het bewonderen, wat is het hier prachtig!”, zeg ik tegen hem.

Vanochtend ben ik aangekomen bij Estrella Villas voor een welverdiende vakantie op Rhodos. Meteen bij aankomst merkte ik het al, elk plekje voelt hier prettig aan. Ik heb nog nooit zo iets moois gezien; de villa is tot in de puntjes verzorgd en omringd door een kleurrijke tuin met een privézwembad. Ik loop samen met Kostas naar binnen en hij wijst mij op een flesje olijfolie in de keuken. “Gemaakt door mijn moeder”, vertelt hij met trots.

De moeder van Kostas heb ik nog nooit ontmoet, maar ik weet nu al dat ik het goed met haar kan vinden. Dat zit vast in de familie. Kostas maakt ondertussen wat brood voor de olijfolie klaar, die we samen gaan opeten met een glaasje wijn in de dromerige tuin. Ik ben in een oase van rust en privacy beland…

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Lardos
  • Omgeving: aan het strand (kiezelstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Estrella Villas
Estrella Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo