White Village

Boek nu de White Village in de regio Rhodos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar White Village Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Lahania en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de White Village

Soms vind ik zo’n mooi plekje, dat ik er even stil van word. Zoals hier bij White Village. Met een glas wijn ben ik neergestreken op het terras bij mijn villa. Voor mij schittert mijn privézwembad in de zon en binnen handbereik staat een schaaltje met olijfjes en brood. Allemaal uit de welkomstmand met lokale producten die voor mijn klaar stond. Met de zee op de achtergrond en omringd door bergen lijkt mijn uitzicht net op een ansichtkaart. Dit is het goede leven op één van de mooiste plekjes op Rhodos.

Verspreid over de tuin liggen 23 villa’s. Bijna allemaal hebben ze een privézwembad of jacuzzi. De architectuur is typisch Grieks en het traditionele gebruik van de witte kleur zie je overal terug. In de omgeving rondom dit schattige witte “dorpje” valt van alles te beleven. Het is zeker de moeite waard om er met de auto op uit te gaan. 

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Lahania
  • Omgeving: afstand tot strand circa 4 kilometer (kiezelstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

White Village
White Village

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart