Niki Sunrise Apartments

Boek nu de Niki Sunrise Apartments in de regio Corfu voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Niki Sunrise Apartments Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Gastouri en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Niki Sunrise Apartments

Lang, lang geleden streek de Oostenrijkse keizerin Sissi neer op Corfu en ze was direct verliefd. Ze bouwde op een heel mooi plekje een zomerpaleis met prachtige tuinen. Ze koos precies die plek uit, omdat de natuur daar zo op en top bloeit en groeit, de palmen je er altijd gedag wuiven en de zee er in al haar azuurblauwe pracht schittert. Vlak bij dit wonderschone plekje, op die rustige heuvel, vond ik nóg een paleisje, namelijk die van Niki!

Als ik aankom voor mijn vakantie bij Niki Sunrise Apartments schittert de zon hoog aan de hemel. Eigenaar Nikos staat mij al op te wachten voor het oudroze gebouw met de lieflijke balkonnetjes. Overal kijk ik uit op zee: bij het grote zwembad, in de mooie bloeiende tuin. Als Nikos de deur naar het balkon van mijn appartement opent, glimlach ik van geluk.

En daar sta ik nu. Ik voel mij een prinses die vanaf haar bordes uitkijkt over de zee. Ik snap keizerin Sissi wel, en Nikos ook! Als je eenmaal op deze heuvel bent beland, realiseer je dat je misschien wel een van de mooiste plekjes van Corfu te pakken hebt…

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Gastouri
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Niki Sunrise Apartments
Niki Sunrise Apartments

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo