Pelecas Country Club

Pelecas Country ClubBoek nu jou Griekenland vakantie naar Pelekas online. Je kan deze bestemming nu al boeken vanaf per persoon met Eliza was Here.

Ik geef het toe: ook ik vind het wel eens lekker om me te wanen in de wereld van de ‘rich and famous’. Helaas is dat het grootste deel van het jaar niet voor mij weggelegd, maar laatst heb ik een week lang mogen leven als een god op Corfu! Eeuwenlang was het landgoed van de Pelecas Country Club bezit van een aristocratische familie. En die sfeer van stijl en luxe is er nog steeds. Door het enorme landgoed ben je ver verwijderd van de rest van de wereld. ’s Ochtends ging ik een balletje slaan op de tennisbaan om de rest van de middag te luieren bij het grote zwembad, omgeven door bloeiende oleanders. En bij aankomst stond er een welkomstdrankje op mij te wachten. Het ontbrak me er echt aan niets!

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Tags:

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter