Pnoes Suites

Boek nu de Pnoes Suites in de regio Chalkidiki voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Pnoes Suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Paliouri en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Pnoes Suites

Vanaf het balkon van de Pnoes Suites staar ik in de verte. De zon verwarmt mijn gezicht, terwijl ik uitkijk over wonderschone natuur met in de verte de Golf van Toroneos. Ik moet mezelf even knijpen, want met zo’n uitzicht lijkt het net alsof ik nog droom!

Je vindt de Pnoes Suites in het dorp Paliouri, op het Griekse schiereiland Chalkidiki. Voor zowel de architectuur als de inrichting, hebben de bevriende eigenaren hun inspiratie gehaald uit de indrukwekkende natuur op het eiland. Kijk maar eens naar de natuurlijke materialen en de aardse kleuren. Dit is typisch zo’n plek waar je even op adem kan komen. Vandaar de naam Pnoes, dat ‘het blazen van lucht’ betekent. Relax, boek een yogales of maak een boottocht en laat je verwonderen door de indrukwekkende kustlijn en het kristalheldere water.

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Paliouri
  • Omgeving: afstand tot strand circa 2500 meter (zandstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Pnoes Suites
Pnoes Suites

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart