Revera Traditional

Boek nu de Revera Traditional in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Revera Traditional Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Keri en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Revera Traditional

Op het uiterste puntje in de zuidwesthoek van Zakynthos staat sinds jaar en dag een vuurtoren. Monumentaal en metershoog, zorgt ze voor een veilige bootreis en een rustige nacht. Al zolang als Giota het zich kan herinneren. En dat is al een tijdje, want Giota is geboren en getogen op het eiland. Zes jaar geleden kocht ze een stuk land op steenworp van haar geliefde vuurtoren en besloot daar haar eigen paradijs te maken. Het kostte me geen moeite haar te begrijpen: wat een schitterende locatie!

Bij toeval was ik bij de villa’s van Giota beland. Na een avond vol gezelligheid in één van de taverna’s van Laganas vond ik het hoog tijd voor een flinke wandeling. Tegen lunchtijd kwam ik aan in het pittoreske plaatsje Keri. Eén van Zakynthos’ mooiste dorpjes, omgeven door olijfboomgaarden en met schitterend uitzicht op zee. “Het is hier veel mooier dan in Laganas! Hier wil ik blijven!”, dacht ik meteen. De plaatselijke postbode wist wel een plek voor mij: de Revera Villa’s van Giota, net buiten het dorp, vlakbij de vuurtoren. En zo verruilde ik de drukke gezelligheid van Laganas voor de rust en ruimte van Giota’s paradijs onder de vuurtoren.

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Keri
  • Omgeving: afstand tot strand circa 5 kilometer (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Revera Traditional
Revera Traditional

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo