Sithonian Blue Villa

Boek nu de Sithonian Blue Villa in de regio Chalkidiki voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Sithonian Blue Villa Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Nikiti en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Sithonian Blue Villa

Zachtjes tinkelen mijn ijsblokjes in mijn drankje en ik geniet op mijn ligbedje van mijn favoriete playlist. Sithonian Blue Villa overtreft mijn verwachting. Het is hier een oase van rust en de villa wordt omgeven door veel groen en een prachtig gazon met uitzicht op de knalblauwe Sithonische zee. Wat een plaatje en wat een geluk dat ik hier mag verblijven de komende dagen.

De villa, die op het Schiereiland Sithonia van Chalkidiki ligt, heeft een zeer moderne buitenkant en een smaakvolle, traditionele inrichting met veel steen en hout. Er is een moderne keuken, een gezellige zithoek en is er plaats voor wel acht personen. Ideaal als je met een groep vrienden of met familie op vakantie wil. Het prachtig overdekte terras met heerlijke ligbedden en daaraan grenzend een priv├ęzwembad is toch wel mijn favoriete plekje.

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Nikiti
  • Omgeving: afstand tot strand circa 400 meter (zandstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Sithonian Blue Villa
Sithonian Blue Villa

Tags:

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo