Sophid Wellness Suites

Boek nu de Sophid Wellness Suites in de regio Karpathos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Sophid Wellness Suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Gianniou en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Sophid Wellness Suites

Sophid Wellness Suites is een uniek adresje, maar het verhaal van de lieve eigenaar is nog wel het meest bijzonder. Ik raak met hem aan de praat en we raken niet uitgepraat! Door de jaren heen heeft hij zijn eigen droom gebouwd. Twee decennia geleden, op een mooie zomerdag, was hij hier op zoek naar ’twee weken absolute ontspanning’. Wat hij vond was echter verre van wat hij zich had voorgesteld; geen verharde wegen, geen straatnaamborden. Hij besloot te blijven, maar slechts voor één dag. Dacht hij…

Toch volgde hij zijn instinct; een diepgeworteld gevoel voor een avontuur om het eiland van kust tot kust te verkennen. Wellicht omdat, volgens de legende van het eiland, de eerste bewoners van Karpathos door de goden van de berg Olympus verplicht werden om op het eiland te wonen. Het bleek een schot in de roos, want de schoonheid van het eiland ontvouwde zich langzaam voor zijn eigen ogen. Van de Kali Limni (de hoogste piek in de Dodekanesos) tot aan de veranderende tinten van de zee; wat een spectaculair eiland is Karpathos! De volgende dag kocht hij een stuk land om de ‘Sophid-droom’ te bouwen. En wat ben ik blij dat hij dit heeft gedaan, want dit pareltje is simpelweg te mooi om niet te delen.

De landelijke omgeving zorgt voor een unieke sfeer die ik gelijk voel. Het is de eeuwige schoonheid van Karpathos die mij iedere keer weer in pure rust brengt. Sophid Wellness Suites past hier zó goed tussen, echt alles klopt hier. Er is liefde in ieder detail gestoken en alle natuurlijke kleuren komen overal terug. En nu ik hier op een ligbedje wegdroom aan het zwembad, aanschouw ik een spectaculaire zonsondergang en komt er slechts nog één gedachte in mij op: WOW! Ook wow is de kunstcollectie overigens. Er is een enorme collectie te bewonderen in zowel de kamers als de gallery. Lithografiën van Picasso, Chagall en Andy Warhol. Hoe bijzonder is dat?

  • Accommodatie: Hotel
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Gianniou
  • Omgeving: afstand tot strand circa 700 meter

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Sophid Wellness Suites
Sophid Wellness Suites

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo