Triopetra Blue Horizons Villas

Boek nu de Triopetra Blue Horizons Villas in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Triopetra Blue Horizons Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Triopetra en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Triopetra Blue Horizons Villas

Toen ik een berichtje kreeg met de vraag of ik een paar dagen bij Triopetra Blue Horizons Villas wou verblijven, maakte mijn hart een sprongetje. Ik had al eerder gehoord dat je bij dit plekje prachtige vergezichten hebt over de azuurblauwe zee. Een week later rijd ik over kronkelende weggetjes, ik krijg nooit genoeg van de typische Griekse wegen. In de verte zie ik de charmante villa’s al liggen, direct ervaar ik het ultieme vakantiegevoel en ik ben nog niet eens op de plaats van bestemming.

Bij aankomst worden mijn zintuigen meteen geprikkeld. Ik ruik de geur van de zee, hoor de wind door de palmbomen gaan en ik zie de groene omgeving. Mijn villa straalt luxe, comfort en sfeer uit. Op mijn eigen terras zie ik het privézwembad schitteren in de zon en in de verte spot ik de diepblauwe zee. Ik neem plaats op een van de ligstoelen bij het zwembad om dit prachtige uitzicht op me te nemen.

Terwijl ik op de ligstoel geniet van alles om mij heen, laat ik mijn fantasie de vrije loop gaan. Ik zie mezelf al helemaal zitten, dobberend op een luchtbed in het zwembad, uitkijkend over de diepblauwe zee. Of zal ik een boekje lezen op het terras? Eén ding weet ik zeker, de komende dagen ga ik hier een kalm leventje tegemoet…

 • Accommodatie: Villa
 • Aantal sterren: 4 sterren
 • Plaats: Triopetra
 • Omgeving: afstand tot strand agios pavlos circa 9 kilometer: triopetra circa 2 kilometer (zandstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Triopetra Blue Horizons Villas
Triopetra Blue Horizons Villas
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart