Etheria Villas

Boek nu de Etheria Villas in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Etheria Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Agios Nikolaos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Etheria Villas

Ik ben zojuist aangekomen in Etheria Villas en weet gewoon niet waar ik moet kijken, het is hier zo mooi! Ik voel de rust op mij neerdalen en zie hoe de infinity pool lijkt te versmelten met de zee. Tegelijkertijd bedenk ik me dat het zorgvuldig uitgedachte interieur niet zal misstaan in een magazine. 

Dit beeldschone adresje ligt in in Agios Nikolaos, in het noorden van Zakynthos. Een plek niet ver van het beroemde strand van Navagio en de ferry, die je in een uur naar buureiland Kefalonia brengt. Vanuit de villa kun je mooie uitstapjes maken naar pittoreske bergdorpjes en de blauwe grotten. Maar lekker even nietsdoen, is op een plek als deze ook zeker geen straf! Geniet van een verfrissende duik met de zee op de achtergrond, nestel je in een comfortabel ligbed met een spannend boek en een lekker drankje, boek een weldadige massage of laat een privéchef voor je koken. Het kan hier allemaal!

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Agios Nikolaos
  • Omgeving: afstand tot strand circa 4 kilometer (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Etheria Villas
Etheria Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart