Isabella Country House

Boek nu de Isabella Country House in de regio Corfu voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Isabella Country House Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Gouvia en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Isabella Country House

Langzaam word ik wakker en kijk om me heen. De kussens liggen heerlijk en de palmbomen wuiven zacht. De citroenen en de bloemen groeien in de zon: alles is mooi hier bij Isabella Country House. Het huis is omgeven door een grote bloeiende tuin, de verblijven zijn rustiek en romantisch. Rustig sta ik op en neem een duik in het zwembad.

En daar zo dobberend moet ik denken aan gisteravond toen ik in de haven van Gouvia hier vlakbij tussen de zeilschepen een visje at. Uren later kwam ik in het donker voldaan thuis en kreeg de mooiste traktatie van die dag. De tuin was namelijk gehuld in een zee van witte lampionnen. Ik deed een trui aan om vanaf de veranda van mijn suite dit romantische lichtspel te bewonderen.

“Goedemorgen!” Angela, de schoonmaakster, is even stralend als altijd. Ze klopt de kussens van de zitjes in de tuin op en vraagt of ze mijn appartement kan schoonmaken. “Ik blijf hier voorlopig hoor” en ik glimlach gelukkig.

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Gouvia
  • Omgeving: afstand tot strand circa 800 meter

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Isabella Country House
Isabella Country House

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo